0 produse in cos

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document, reprezentand Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului eFunky.ro pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul de folosire, vizitare si achizitionarea produselor acestui site. Prezentul document „Termeni si conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre vizitatori sau utilizatori si eFunky.ro in privinta utilizarii site-ului.
Folosirea site-ului (incluzand accesul, navigarea si achizitionarea produselor) eFunky.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentati. Se recomanda citirea cu atentie a prezentului document. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment continutul acestor prevederi, fara o notificare in prealabil a persoanelor care utilizeaza acest site, denumite in continuare “Utilizatori”.
In orice moment utilizatorii vor putea consulta Termenii si conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitie, avand acces permanent la continutul acestui acord.

Drepturile de autor

Toate informatiile si elementele de grafica ale site-ului eFunky.ro, precum si orice alt material publicat prin alte forme (retele de socializare, email, newsletter) apartin site-ului eFunky.ro si sunt protejate de legile privind drepturile de autor. Materialele nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara permisiunea eFunky.ro, obtinuta fie in scris, fie prin email.
Folosirea imaginilor, textelor, siglelor, layoutului web, precum si a oricaror alte informatii continute in acest site fara acordul eFunky.ro intra sub incidenta legilor in vigoare.
Proprietarul eFunky.ro nu permite preluarea integrala sau partiala de continut din site fara acordul explicit al acestuia. Orice preluare neautorizata de continut, care creeaza riscul de continut duplicat pe web, va fi raportata in vederea eliminarii pentru incalcarea drepturilor de autor. Astfel, paginile sau chiar intreg site-ul care a preluat ilegal respectivele informatii va risca eliminarea din index-urile motoarelor de cautare, eFunky.ro nefiind considerat raspunzator pentru acest lucru. Pentru raportarea incalcari legii drepturilor de autor, utilizatorii pot contacta compania prin e-mail la contact@efunky.ro.
Numai in cazul utilizarii in scop personal materialele pot fi reproduse prin tiparire, insa cu specificarea sursei de provenienta.

Limitarea reponsabilitatii

eFunky.ro si partenerii acestuia nu pot fi considerati raspunzatori pentru daunele survenite in urma folosirii in scop personal si/sau comercial a informatiilor publicate in site. Informatiile sunt considerate relevante la data publicarii si nu garanteaza acest lucru pe termen lung.
Obligatii privind inregistrarea in site
In procesul de utilizare a site-ului, utilizatorii sunt de acord sa furnizeze informatii corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare.
In situatia in care aceasta obligatie nu este respectata de catre utilizatorii, ne rezervam dreptul de a bloca temporar sau pe o perioada nedeterminata de timp accesul la utilizarea serviciului, fara o notificare prealabila.

Politica de retur

Inainte de cumpararea unui produs va recomandam sa verificati specificatiile produsului. Utilizatorii au dreptul sa notifice in scris comerciantului eFunky.ro renuntarea la comanda, fara penalitati, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Uneori pot sa apara inadvertente in informatiile prezentate in site (in specificatiile sau pretul produselor viciate de erori de operare), insa se depune un efort constant pentru pastrarea acuratetei informatiilor prezentate.
Atentie: imaginile produselor afisate in site sunt cu titlu de informare, produsele pot prezenta uneori mici diferente nesemnificative, datorate diferitilor furnizori cu care lucram sau produselor realizate manual. De asemena, fotografiile prezentate in site pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele produselor.

Dreptul de refuzare a unei comenzi din partea eFunky.ro

eFunky.ro isi rezerva dreptul de a refuza comenzii care nu corespund politicii prezentate. La orice refuz de comanda eFunky.ro se obliga sa instiinteze prin e-mail utilizatorul asupra motivului.
Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda in urmatoarele conditii:

  • In cazul in care produsul nu se gaseste pe stoc;
  • Exista o eroare legate de pretul sau descrierea produsului;
  • Utilizatorul nu este eligibil pentru a realiza o comanda online (varsta utilizatorului este sub varsta legala, in trecut au existat situatii in care comanda nu a fost ridicata sau datele de identificare nu au fost furnizate corect si complet, etc.).

Confidentialitatea datelor personale

Informatiile si datele personale primite prin intermediul site-ului eFunky.ro raman condfidentiale, exceptand datele furnizate prin sectiunile de comentarii, care sunt publicate in urma unei moderari, in afara de adresa de e-mail.
eFunky.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda baze de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor/ utilizatorilor. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, eFunky.ro are obligatia de a administra datele personale furnizate de utilizatori, in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate.
Colectarea datelor se realizeaza in scopul livrarii si facturarii, informarii utilizatorilor asupra situatiei contului realizat pe site-ul eFunky.ro, informarii asupra starii comenzilor si evolutiei acesteia, evaluarea produselor oferite, marketing si publicitate. In aceste conditii, eFunky.ro poate notifica utilizatorii pivind ofertele curente prin newsletter, poate trimite cupoane cadou, mesaje speciale sau trimite felicitari. Refuzul furnizarii datelor necesare livrarii si facturarii conduce la imposibilitatea onorarii comenzilor.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei.Totodata, utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita pe cale oficiala stergerea datelor. Utilizatorii pot comunica informatiile corecte la contact@efunky.ro in cazul in care anumite date personale au fost furnizate incorect sau datele nu mai sunt de actualitate.

Politica de preturi, modalitati de plata si garantia

eFunky.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. In momentul livrarii produselor, comada este insotita de factura, conform legislatiei in vigoare.
Plata produselor comandate din site-ul eFunky.ro se poate realiza fie prin transfer bancar, fie ramburs (la livrare).
eFunky.ro nu garanteaza in mod implicit si expres garantia produselor.
Folosirea acestui site si achizitionarea produselor se face pe propriul risc, utilizatorii fiind in mod expres de acord.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se realizea prin serviciul de curierat partener, conform intervalului stabilit de comun acord.

Promotii si concursuri

eFunky.ro isi rezerva dreptul de a stabili regulamentul promotiilor si concursurilor organizate. Regulamentele acestor concursuri sau promotii sunt aduse la cunostinta posibililor participanti numai prin intermediul propiului site eFunky.ro. In cazul promotiilor sunt valide doar comenziile care intrunesc toate regulile afisate in site, implicit perioada de valabilitate a promotiei si numai in limita stocului disponibil.
Promotiile pot fi intrerupte sau anulate in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Calitatea de membru

Calitatea de membru presupune crearea, in cunostinta de cauza, a unui cont de utilizator pe site-ul eFunky.ro, prin inregistrarea in prealabil in site, folosind o adresa de e-mail valida si o parola. Prin prezentul document utilizatorul isi asuma integral responsabilitatea de pastrare in siguranta a parolei de acces in site si pentru orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator.
In cazul in care securitatea contului dumneavoastra este compromisa, sunteti de acord sa ne instiintati imediat cu privire la acest lucru, fie ca este vorba de pierderea parolei sau orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. eFunky.ro se absolva de orice responsabilitate in ceea ce priveste daunele cauzate utilizatorului sau cauzate tertilor de orice fel, in urma utilizarii neautorizate a contului.

Comenteaza





* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.

Urmareste ofertele:
Ai intrebari? Contacteaza-ne

Despre eFunky:

eFunky reprezinta un stil de viata, o imbinare armonioasa a stilurilor astfel incat sa arati bine in orice imprejurare.

Linkuri importante: