0 produse in cos

Returnare produse

Returnare produse

Toate comenzile realizate online prin site-ul eFunky.ro pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare de la primire, conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

In aceasta situatie, clientul trebuie sa notifice in scris (prin e-mail la contact@efunky.ro) intentia de a returna produsele in termen de maxim 10 zile lucratoare si sa se asigure ca produsele vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor.

Singurele costuri suportate de client vor fi cheltuielile directe de returnare a produselor (Ord. nr. 130/2000).

Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu eFunky.ro), sa contina ambalajul original, etichetele intacte, sa aiba sigiliile intacte, sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de producator sau furnizor si sa fie insotite de toate documentele transmise (factura, mesaje promotionale si de multumire, etc). In caz contrar eFunky.ro are dreptul de a refuza returnarea produselor.

In cazul comenzilor returnate, eFunky.ro garanteaza returnarea banilor aferenti produselor returnate, conform legii in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii unilaterale a contractului (returnarii produselor) (Ord. nr. 130/2000). Returnarea banilor se va realiza prin mandat postal sau prin transfer bancar direct in contul specificat de client, la cateva zile dupa primirea produselor returnate.

Nu se va accepta pretinderea de daune de niciun fel (morale sau materiale) peste valoarea sumelor platite pentru produsele ce se doresc a fi returnate.

Note:

  • Nu se vor accepta coletele retur cu plata ramburs.
  • Clientul se obliga ca instiintarea scrisa prin care se exprima intentia de retur sa contina:
    • data expedierii coletului;
    • numarul comenzii.
  • Coletele retur vor fi expediate la urmatoarea adresa de corespondenta fie prin curier rapid, fie prin Posta Romana:
    Sos. Mihai Bravu, Nr. 303, Bl. 18A, Sc. B, Et. 7, Ap. 76, Sector 3, Bucuresti.

Comenteaza

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.

Urmareste ofertele:
Ai intrebari? Contacteaza-ne

Despre eFunky:

eFunky reprezinta un stil de viata, o imbinare armonioasa a stilurilor astfel incat sa arati bine in orice imprejurare.

Linkuri importante: