0 produse in cos

Despre noi

Despre eFunky.ro

eFunky.ro isi propune sa nu fie doar un simplu website, ci o destinatie catre o lume a bijuteriilor si accesoriilor inedite sau clasice, urbane sau elegante. Toate bijuteriile si accesorile prezentate sunt alese cu grija pentru a servi cat mai multor stiluri.

Astfel, misiunea noastra este aceea de a inspira si de a fi inspirati de voi, femeile din intreaga lume.

Desi proiectul eFunky.ro este inca la inceput de drum, acesta avanseaza pe zi ce trece, incercam sa oferim cititorilor nostri pe langa bijuterii si accesorii cat mai originale si informatii privind ingrijirea personala, sfaturi despre nutritie si moda, informatii utile pentru un stil de viata frumos si sanatos.

Noi incercam sa va transmitem faptul ca o simpla tinuta poate fi “insufletita” imediat cu bijuteria potrivita. Tu trebuie doar sa incepi sa ”rasfoiesti”catalogul  produselor noastre si sa alegi bijuteria protrivita, speciala pentru tine.

eFunky.ro este aprovizionat saptamanal cu diverse modele de bijuterii si accesorii la moda, pentru a reimprospata garderoba dar, de asemenea, si mintea ta ca tu sa te bucuri de viata si sa fii frumoasa.

De ce eFunky?

Pentru ca este cool, trendi, autentic, elegant si interesant si pentru ca defineste cel mai bine echipa noastra, ce-i drept mica deocamdata.

Realitatea este ca a durat ceva timp pana ce am gasit un nume suficient de bun, un nume ce urmeaza sa ne reprezinte. Astfel, am ajuns la acest nume care speram noi sa devina un etalon in lumea bijuteriilor si accesoriilor la moda, urbane, dar si elegante.

Inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a primi notificari pe e-mail cu cele mai noi produse, oferte exclusive si indicii pentru o viata frumoasa. In plus daca te inscri la newsletter-ul nostru primesti 10% discount la prima achizitie online.

Comenteaza

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.

Urmareste ofertele:
Ai intrebari? Contacteaza-ne

Despre eFunky:

eFunky reprezinta un stil de viata, o imbinare armonioasa a stilurilor astfel incat sa arati bine in orice imprejurare.

Linkuri importante: