0 produse in cos

Budinca cu dovlecei, zuchini, cartofi, ceapa si cascaval. Fara gluten.

Budinca cartof, dovlecel, zuchini, rosii
Publicat la data de 23 septembrie 2014 de catre admin

De curand am descoperit o reteta absolut delicioasa si extrem de usor de facut pe care as vrea sa o impartassc cu voi. 🙂

Am descoperit o budinca, daca pot spune asa, din cele mai bune vegetale care este si destul de ieftina. Sa nu mai lungim vorba si sa trecem la treaba!

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 1 x ceapa maricica
  • 1 x o lingura de usturoi maruntit (dupa gust; nu este obligatoriu)
  • 1 x zuchini
  • 1 x dovlecel
  • 1 x cartof
  • 1 x rosie
  • 1/2 x cana de cascaval ras
  • 1 x linguri de ulei
  • sare, piper, cimbru dupa gust

Mod de preparare:

Taiem rondele dovlecelul, zuchini, cartoful si rosia, iar taiem marunt ceapa.

budinca vegetale pregatire 01

 

Dupa ce avem totul pregatit incingem o tigaie in care calim ceapa si usturoiul pana ce acestea devin aurii. Ungem vasul de yena cu foarte putin ulei si asezam ceapa si usturoiul la fundul vasului.

budinca-vegetale-pregatire-02

 

Apoi continuam cu asezarea rondelelor de legume (le vom aseza vertical, ca in imagine). Bineinteles vom intercala rondelele de dovlecel, zuchini, cartof si rosie. D

budinca-vegetale-pregatire-03

Dupa ce asezam frumos toate legumele asezonam totul cu sare, piper si cimbru si acoperim vasul de yena cu o folie de aluminiu pentru aproximativ 30 de minute. Luam folia si adaugam cascavalul ras pentru inca 15-20 de minute sau  pana cand vom obtine o crusta aramie.

Pofta buna!

Budinca cartof, dovlecel, zuchini, rosii

 

Comenteaza





* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.

Urmareste ofertele:
Ai intrebari? Contacteaza-ne

Despre eFunky:

eFunky reprezinta un stil de viata, o imbinare armonioasa a stilurilor astfel incat sa arati bine in orice imprejurare.

Linkuri importante: